Selamat mengunjungi ke Laman Blog Kami.. Kami amat mengalu-alukan kehadiran anda ke Laman Blog Kami...

Sunday, July 31, 2011

Ramadhan datang lagi..

Posted by [ Z U L I E ] 10:15 AM, under | 1 comment

Salam..
lama aku x update..
esok dah start puasa..1/8/2011
aku nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa..

sekejap je masa berlalu...puasa yang ditunggu sudah pun tiba.Sudahkah anda mempersiapkan diri?Puasa..
solat terawaikh~~kalau kt kg, smpi 23 sini 11 je..
bila bermulanya ramadhan, bermula la jugak internship aku..akhir pergi sekolah sebagai guru pelatih..kalau campur2 setiap sem pergi sekolah..kalau diikutkan dah 8 kali g sekolah..sebab dah pergi sekolah setiap sem..macam2 ragam.. aku nak ucapkan selamat berinternship pada rakan2 semua.. moga ramadhan ini melancarkan lagi urusan kita dan dipermudahkan segala urusan~~
biasa la kalau mula2 puasa tu ada orang x biasa, tp bila dah lama2...biasa la..dah xde la sakit2 perut tu...moga kita menjadi lebih kuat!!
kurma dah beli??kurma bagi energy kat kita..energy bl nak sahur dan buka puasa..
SELAMAT BERPUASA DAN SELAMAT BERINTERNSHIP...



Saturday, July 9, 2011

Penang Hill

Posted by [ Z U L I E ] 12:56 PM, under | No comments

Salam.. this week, ramai sangat orang yg baik kg masing2..but, aku masih di sini.. It's ok even i don't know what should I do~~~watching movie?sleep?ouh... so, now I want to show to you all my pictures in Penang Hill aka Bukit Bendera~~~

Let's the pictures explains to you
If you are students, you just need rm4 to go to Penang Hill for the ticket Bila anda semua nak naik Penang Hill tu, orang kat kaunter tu akan minta IC and student card anda, kalau x tunjuk IC...tiket akan jd sangat mahal...So, just prepare all those things ok!

Kalau dulu, masa aku pergi ke Penang Hill...train tu ambil masa 45 minit untuk sampai..sekarang x sampai 10 minit pun..memamg pantas la..
bayangkan la dalam masa sejam dah boleh bawa hampir 1000 penumpang..kalau dulu cuma 250 orang penumpang je..


Bila dah naik Penang Hill, yang bestnya tgk view Penang dari atas..but that day, ada hujan before tu..so kabus la nk tengok bawah~~ K la..you all just view the pictures..
sampai2..terus tangkap gambar


train inilah yang aku naik..baru..warna biru


Align Centerini masa mula2 sampai~~before beli tiket


masa on the way pergi Penang Hill


kat Penang Hill

orang ramai~~


meriam~~

ok..itu je la..sorry sebab gambar x ikut urutan..hehe

Tuesday, July 5, 2011

SEM akhir..tahun akhir

Posted by [ Z U L I E ] 12:22 AM, under | 1 comment


Salam..
lamanya aku tak bermanja dengan blog aku nie..huhu..im so sorry
sebenarnya, kalau ikutkan mmg banyak kerja..
tapi..asyik tidur je macam takde kerja..hehe
surf setiap hari
tapi x buka blog langsung
gambar pun dah jarang diambil
so, hanya 1 gambar untuk sem ini
diambil hari ini 4 july 2011 di dalam library.
selamat maju jaya~~



Related Posts with Thumbnails

Tags

Blog Archive

Archive