Selamat mengunjungi ke Laman Blog Kami.. Kami amat mengalu-alukan kehadiran anda ke Laman Blog Kami...

Saturday, August 27, 2011

Thanks SK Genting

Posted by [ Z U L I E ] 11:22 AM, under | No comments

Guru-guru SK Genting


Guru-guru praktikum bersama Puan Guru Besar


Salam..semalam merupakan hari terakhir aku bergelar guru praktikum di SK Genting..SK Genting memberikan 1001 macam rasa. Aku menjalankan praktikum ke3 dan internship di sana. Rakan-rakan guru praktikum aku ialah Chua Ying Ying, Ikhram dan Akashah..Thanks to you all.

Terima kasih kepada warga SK Genting termasukkan guru-guru, staf dan anak-anak murid. Terima kasih kepada anak-anak murid bagi teacher kad raya..banyak juga teacher dapat kad raya daripada kamu semua..love u!

Terima kasih atas kenangan yang sangat tidak boleh dilupakan. Macam2 yang dapat banyak dipelajari di SKG. Hari ini sudah ramai rakanku yang pulang ke kampung. Aku masih di Penang. Nasib la roomate ku, Seow Lee Fern merupakan Chinese dan masih di Penang. Jadi, tak la sunyi sangat.

Hujan renyai-renyai di luar..Memang sejuk membaluti diri.

Lihat gambar di bawah:
Bersama murid Tahap 1
Anak murid 5 Wawasan.. belajar rajin-rajin


Anak murid 4 Budiman. Jangan banyak main!Baca buku..


Sebahagian anak murid 3 Wawasan..ajar BI untuk kelas ini


Bersama Tahun 1. Terima kasih sebab bagi kad raya pada teacher.

Tuesday, August 23, 2011

Lagi-lagi jalur gemilang..

Posted by [ Z U L I E ] 12:05 PM, under | No comments

Salam..
hari ni xde kelas..tp, cuma ganti kelas untuk 5 Budiman..bukan banyak pun..1 masa je=)

So, apa lagi...selesaikan n touch up our jalur gemilang because tomorrow there is penyerahan jalur gemilang to Guru Besar.

Alhamdulillah..finally..selesai..

At first, terfikir gak macam mana nak buat jalur gemilang sepanjang 25m ni.Tapi, lama-lama, dapat gak selesaikan dan yang penting kena enjoy bila nak buat.So, rasa seronok la nak siapkannya.

So, saya sertakan gambar untuk hari ini.

Enjoy it!

4 Wawasan


jom kita cop!


tunjukkan ibu jari anda..

Friday, August 19, 2011

Bendera Malaysia 25m

Posted by [ Z U L I E ] 9:06 PM, under | No comments




Salam...happy puasa to all of you...
Such a long time I do not update anything here~~
So, it;s my time to update some stories to you all.
For now, Im quite busy with the internship for one month at SK Genting, Balik Pulau..

Before this, I rented a house with my friends for Practicum 3 months..but, now we did not rent a house..tapi, ulang alik je la...hiking Balik Pulau's hill...hiking starting at 6.40am in the morning.. But, it' ok..alah bisa, tegal biasa~~

We have done 3 projects for the internship..I learned a lot from it..Thanks

Our guru besar gave us a project buat 25m bendera MALAYSIA for independence day..
Alhamdulillah..I did it with Chua Ying Ying..love to work with you Cik Chua Ying Ying. Just imagine, we did it together and we made it!! Congrate to us...

so. just enjoy my pictures..
Chua Ying Ying..


My pupils..Terbaik!!

senyum..tunjukkan ibu jari anda!

with my pupils..4 Budiman..after my lesson


Related Posts with Thumbnails

Tags

Blog Archive

Archive