Selamat mengunjungi ke Laman Blog Kami.. Kami amat mengalu-alukan kehadiran anda ke Laman Blog Kami...

Tuesday, October 13, 2009

agar-agar milo berjaya!!!

Posted by [ Z U L I E ] 4:17 PM, under | No comments

Aku, diya, akok ana dan fatin telah berjaya membuat agar-agar milo...walaupun org kata mudah,tp terdapat juga rintangan utk membuatnya...ktorg buat agar-agar milo ni dalam pukul 2.20pm..before tu, aku tdo...bgn2 je diorg dh start masak...tp br mula la...tgh cairkan agar-agar..menarik sangat masa nk wat agar-agar milo ni..banyak juga agar-agar milo yg ktorg dapat...3 tupperware..ok la..sbnrnya agar-agar ni ktorg wat khas untuk jamuan hari raya malam ni..kiranya ktorg sponsor la..haha..cuma sebagai menu sampingan..menu lain ada..ada soto,nasi tomato dll..satay pun ada...

agar-agar milo yang special daripada kami ber4..

Ptg ni maybe pergi set up gelanggara..diorang ada buat ketupat gak..so,boleh la hias-hias sikit...

hiasan ketupat yang dibuat oleh kawan2 lain

0 comments:

Post a Comment

komen la yang boleh membina dan membantu ye...

Related Posts with Thumbnails

Tags

Blog Archive

Archive